Signal, yeni ürünü White Now Color Correct’i , başarılı oyuncu Sıla Türkoğlu’nun yer aldığı reklam filmiyle tanıtıyor.
Psikolog, Marka Stratejisti Gözde Atilla: "2025, markaların tüketicilerle duygusal bağ kurmasının ötesinde, markaların tüketicilerinin diğer tüketicileriyle bağ kurması için nasıl platform oluşturabildiğinin de değeri belirlediği bir yıl olacak. "
Apple Watch sahipleri artık saatlerini ayak bileklerinde takmaya başlıyor.
Koç Healthcare'ın PR iletişim ajansı Salt İletişim Grup oldu.
Sosyal medya kullanıcı sayısı 5,24 milyara ulaşırken, platformlar marka keşfi için kritik hale geliyor ve dijital reklam harcamaları rekor seviyeye çıkıyor.
Pluxee, dijitalleşme ve teknolojiyi merkezine alarak çalışan deneyimi dünyasını dönüştürmeye devam ediyor. Yeni marka kimliği ve uçtan uca dijital platform yapısıyla; yemek, hediye, ödül ve ulaşım gibi farklı alanlarda sunduğu çözümleri genişleten marka, 2025 ve sonrasında içgörü ve veri bazlı yaklaşımla iş dünyasının nabzını tutarak sektörde liderliğini korumayı hedefliyor.
Türkiye’nin en sevilen çamaşır deterjanı markası OMO, yenilikçi yaklaşımıyla sektöre öncülük etmeye devam ediyor. 2024’te sunduğu teknolojik ürün inovasyonları, sürdürülebilir çözümleri ve etkileyici kampanyalarıyla öne çıkan marka, çamaşır yıkama alışkanlıklarını yeniden şekillendirerek insanlara bambaşka bir deneyim sunuyor.
Dünyanın En Çok Hayranlık Duyulan Şirketleri listesinde Apple zirvede yer alıyor ancak yerini korumaya devam edebilecek mi?
Ajans, müşteri portföyünü genişletiyor.
İDA Yönetim Kurulu Başkanı Özge Uzun: "2025’in tüm kurumların birleşerek yarattıkları katma değeri artıracakları ve bu sayede sorunları gerçek çözümlere kavuşturmaya devam edecekleri bir yıl olmasını umut ediyorum."
Aristo İletişim, müşteri portföyünü genişletiyor.
Avustralya’nın ikonik sheepskin botları UGG, uluslararası alanda önemli bir marka davasıyla gündemde.
MESA’nın iletişim ajansı Salt İletişim Grup oldu.
Branchsight, CES 2025’te tanıttığı yeni ürünü Branchsight Editör ile bayilere, marka kimliklerine uygun özelleştirilmiş görsel içerikler oluşturma imkânı sunuyor.
“Kendimi Buldum: Arketiplerle Dönüşüm” kitabının yazarı Selmin Gök, arketiplerin marka kimliği ve pazarlama iletişimindeki rolünü anlattı.
DESA'nın marka yüzü Hafsanur Sancaktutan ile hazırladığı yeni reklam filmi yayında.
Sobraz Kurucu ve Chief Story Officer'ı Soydan Canbaz ile 2024 yılını, 2025 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
Ford Türkiye İş Alanı Lideri Özgür Yücetürk ile The Hammers Awards 2024'te; “PR Bölümü“ ve “Strateji Bölümü" ve Marka Deneyimi Medya ve İçerik Bölümü" kategorilerinde 3 farklı ödül kazanan Ford Türkiye'nin başarısını konuştuk.
Psikolog, Marka Stratejisti Gözde Atilla: "Ödomanik mutluluk pazarlamacılar olarak bize çok uzak bir kavram değil aslında. Markalar için ödomanik mutluluğu “marka amacı” kapsamında düşünmeye alışığız: Markalar uzun süredir ulvi amaçlarını bulmak ve iletişimini yapmak için çalışıyorlar. Peki ödomanik mutluluk, markaların topluma katkı sağlama çabalarının neresinde olmalı?"
Salt İletişim Grup, ‘Ev ve Şehir Vakfı’nın iletişim ajansı oldu.