Vodafone Investments CEO’su Serpil Timuray Serpil Timuray, 15 yıllık Vodafone kariyerinin ardından Haziran sonunda görevinden ayrılacağını duyurdu.
Mindshare CEO'su Ender Buruk: "2025 yılı, hem fırsatları hem de zorlukları beraberinde getiriyor. Başarı, yalnızca yapay zekâ destekli otomasyon ve optimizasyon stratejilerini benimsemekle değil, aynı zamanda yaratıcılığı, deneyselliği, çevikliği ve farklılaşma yeteneğini ön planda tutmakla mümkün olacak."
Getir Türkiye’nin CEO'su Batuhan Gültakan görevden alındı.
Multinet Up CMO’su Bora Işık, "İnsan, veri ve teknoloji odaklı yaklaşımımızla daha büyük projelere imza atmaya ve müşterilerimize her platformda mükemmel bir deneyim sunmaya devam edeceğiz."
Eczacıbaşı Topluluğu'nun yeni CEO'su belli oldu.
AGM Teknoloji'nin yeni CEO'su belli oldu.
arabam.com'un yeni CEO'su belli oldu.
HAVAS Türkiye, Cüneyt Devrim'i Chief Growth Officer, Ceren Çubukçu'yu ise HAVAS Istanbul CEO'su olarak atayarak büyüme ve entegrasyona odaklanan yeni bir yapılanma oluşturdu.
Sektör liderlerinin 2024 keşif rotasında neler var?
Excel İletişim ve Algı Yönetimi CEO'su Burçak Taşkın Yurdakul ile 2024 yılını, 2025 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
MarTech Awards 2025'te Sektörel ve Özel Kategoriler Bölümü jüri başkanı Havas Istanbul CEO'su Cüneyt Devrim oldu.
Papara'nın yeni CEO'su belli oldu.
Effect Burson CEO'su Gonca Karakaş ile 2024 yılını, 2025 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
Papara, gençlerin hayatında ve toplumda karşılaştığı sorunlara çözüm üretmek üzere gençlerle birlikte harekete geçerek yepyeni bir oluşuma imza atarak Papara Gençlik Departmanı’nı kurdu.
Zorlu Enerji’nin yeni CEO'su belli oldu.
Kurumsal kimlikleri dışında ilham verici tutkulara sahip olan sektörün önde gelen isimlerini ağırladığımız 'Mesai Dışı' serimizin yeni konuğu Boyner Büyük Mağazacılık CEO'su Eren Çamurdan.
Yıldız Holding geleneksel Mutlu Et Mutlu Ol Günü’nün 10. yılını tüm dünyada coşkuyla kutladı.
Great Place To Work Türkiye CEO’su Eyüp Toprak ile Türkiye’deki insan kaynakları politikalarında yaşanan dönüşümü ve çalışan bağlılığını güçlendirmek adına atılması gereken stratejik adımları konuştuk.
Kariyer.net CEO’su Fatih Uysal ile Türkiye’deki insan kaynakları politikalarında yaşanan dönüşümü ve çalışan bağlılığını güçlendirmek adına atılması gereken stratejik adımları konuştuk.
Youthall CEO'su Emre Aykan ile Türkiye’deki insan kaynakları politikalarında yaşanan dönüşümü ve çalışan bağlılığını güçlendirmek adına atılması gereken stratejik adımları konuştuk.
KPMG’nin 2024 Küresel CEO Öngörüleri araştırmasına göre, CEO’ların yüzde 76’sı yapay zekânın iş gücünde azalmaya neden olmayacağını öngörüyor. Uzaktan çalışmaya karşı ise CEO’ların tutumları yaşa göre değişiyor; özellikle yaşça büyük CEO'lar ofise dönüş konusunda daha kararlı.