FLO Group'un yeni Kurumsal İletişim, Sürdürülebilirlik ve Sosyal Sorumluluk Direktörü belli oldu.
Deloitte Türkiye Teknoloji ve Dönüşüm Direktörü Berk Kocaman: "Teknolojik gelişmeler, iktisadi, toplumsal ve demografik değişimler ile yeni düzenlemelerin markaların stratejik yaklaşımlarını nasıl etkileyeceğine dair, yedi öncelikli trend ve konsept üzerinden bir ufuk turuna çıkıyoruz. "
McDonald’s ABD Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Direktörü Tariq Hassan görevinden ayrılırken, yerine McDonald’s Kanada CMO’su Alyssa Buetikofer atandı.
P&G Türkiye, çocukların küçük yaşta sporu hayatına dahil etmesini sağlayarak 10 yıl önce başlattığı yıldız anneler projesiyle, olimpiyat yolculuklarında olimpik ve paralimpik oyuncuların yanında yürüyor. P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, bunun nedenini “P&G olarak sporun iyileştirici ve birleştirici gücüne çok inanıyoruz” diyerek açıklıyor.
Yapı Kredi Dijital Pazarlama ve Satış Direktörü Oktay Kalem ile pazarlama teknolojilerindeki gelişmeleri, değişimleri, yeni dönem pazarlama trendlerini ve MarTech Awards'un pazarlama teknolojileri kavramına ve Türkiye’deki pazarlama ekosistemine katkısını konuştuk.
L’Oréal Group Avrupa Kurumsal Dijital ve Pazarlama Transformasyon Direktörü Ufuk Batur oldu.
Uzak Doğu restoran zinciri SushiCo, Jetro işbirliği ile düzenlenen özel davete ev sahipliği yaptı. SushiCo’nun konsept restoranı ZEN’de gerçekleşen davet ile Japonya merkezli 6 gıda firmasının tanıtımı gerçekleşti.
sahibinden.com'un yeni kurumsal iletişim direktörü belli oldu.
Kiğılı'nın yeni pazarlama direktörü belli oldu.
Magnum'un global marka direktörü belli oldu.
Kızılay'ın yenilikçi adımlarını ve hedeflerini Kızılay İçecek Pazarlama Direktörü Rasime Yılmaz Ozman ile konuştuk.
Sinoz Kozmatik'in yeni pazarlama direktörü belli oldu.
Unilever Türkiye, Orta Asya ve İran Çamaşır Bakım Kategorisi Pazarlama Direktörü Alper Çapar ve OMO Marka Müdürü Elif Yıldırımcan ile çamaşır yıkama alışkanlıklarındaki değişimleri, OMO'nun sektördeki öncü rolünü ve yenilikçi ürünleri OMO Express Fresh'in getirdiği devrim niteliğindeki yenilikleri konuştuk.
Tetra Pak Türkiye, İran, Kafkasya ve Orta Asya Bölgesi genel müdürü Eliseo Barcas oldu.
Sütaş’ta pazarlama direktörü olarak görev yapacak isim belli oldu.
DİMES'in yeni kurumsal ilişkiler ve iletişim direktörü belli oldu.
TurkNet'in yeni pazarlama direktörü belli oldu.
Yapı Kredi Kurumsal İletişim Direktörü Arda Öztaşkın: “Hangi açıdan bakarsak bakalım, tüm sebep-sonuç ilişkilerinin göbeğinde insan bulunuyor. Bugün, hiç olmadığı kadar keskin ve karmaşık sorunlarla yüzleşsek de bu zorlukların üstesinden gelebilmek için gerçek bir çaba gösterip göstermediğimiz önemli. Yapacağımız doğru ve sağlıklı tercihler, çok daha sağlıklı bir geleceğin kapılarını açacak. Burada hepimizin sorumluluğu var.”
Genart by Aleph, Pinterest işbirliğiyle birlikte Pinterest'in Orta ve Doğu Avrupa'nın yanı sıra; Latin Amerika, Asya, Afrika ve Orta Doğu'daki kilit pazarlarda da satış varlığını genişletecek ortaklığın bir parçası oldu.
Hepsiburada, Türkiye’nin en çok tavsiye edilen e-ticaret markası olmanın yanı sıra, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak Net Promoter Score araştırmalarında liderliğini koruyor. Bu başarının ardındaki stratejiyi, Hepsiburada Pazarlama Grup Direktörü Görkem Dereli ile konuştuk.
Ülker'in spora olan desteğini ve geleceğe dair hedeflerini Ülker Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Uçan ile konuştuk.