Reklam ve Pazarlama İletişimi Derneği REPİD, Avrupa Hub’ın Türkiye temsilcisi oldu.
Yataş Bedding, El Bebek Gül Bebek Derneği işbirliğiyle Trabzon’da anne-bebek uyum odasını yeniledi.
İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA) tarafından düzenlenen PRİDA İletişim Ödülleri ve AkademİDA Ödülleri, gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.
Reklamcılık Vakfı (RV) Başkanı Aslıhan Anarat Çötelioğlu: "Umarım gelişim fırsatını iyi değerlendirerek, rutini kolaylaştıracağımız, tekrarı azaltacağımız, yaratıcılığa daha fazla zaman ayırabileceğimiz bir zaman dilimine geçiş yapacağız. Belli mi olur, belki de sektörün derin sorunlarına çözüm üretebilecek bir gelişmeye tanıklık ediyoruzdur!?"
IAB Yönetim Kurulu Başkanı Burak Ertaş: "Dijital reklamcılığın hızla değişen dinamikleri, 2025’in heyecan verici bir yıl olacağını gösteriyor. Yapay zekâ, sürdürülebilirlik, yeni medya kanalları ve reklam modelleri, sektördeki dönüşümde belirleyici faktörler olacak."
Reklamcılar Derneği Asbaşkanı Cüneyt Devrim: "Yapay zekâ, insanların yerine geçmeyecek ama yapay zekâ kullanan insanlar, kullanmayan insanların yerine geçecek. Bu nedenle insan kaynağımızın yapay zekâyı etkili kullanan bir kaynağa dönüşebilmesi için çaba göstermemiz gerekiyor."
İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu yıl 15.’si düzenlenen MIXX Awards Türkiye'nin jüri üyeleri belli oldu.
Reklamcılık dünyasının yaratıcı isimlerini ağırladığımız "Kreatiften" bölümümüzün yeni konuğu Eti Danışmanlık Head of Art'ı Alperen Altın...
McKinsey Global Institute, küresel ekonomide dönüşüm yaratma potansiyeline sahip iş alanlarını analiz eden kapsamlı bir rapor yayınladı. Bu iş alanları, hem yüksek büyüme oranları hem de yoğun rekabet dinamikleriyle dikkat çekiyor.
Yanındayız Derneği’nin bu yıl 5. kez düzenleyeceği #kadınerkekeşittirnokta Konferansı, 21 Kasım 2024 tarihinde, İş Kuleleri Salonu’nda gerçekleşecek.
İnteraktif Reklamcılık Derneği IAB, yılın son çeyreğine girerken, "IAB Connect: Yükselen Trendler" etkinliğinde reklam ve pazarlama iletişimi sektörünü bir araya getirdi. Head of HepsiAd Semih Ağalar ile retail medyanın pazarlama dünyasındaki rolünü konuştuk.
Reklamcılar Derneği evsahipliğinde bu yıl 36’ncısı düzenlenen Kristal Elma Ödülleri’nde İstanbul Kültür Sanat Vakfı 6 dalda ödüle layık görüldü.
DESA ve Kansersiz Yaşam Derneği, meme kanseri farkındalığı için ‘Dokun, Hayata Tutun’ projesini sürdürüyor.
M&M'S ve Ring, Cadılar Bayramı'nda eğlenceli Hızlı Yanıtlarla ziyaretçilere interaktif bir "şeker mi şaka mı" deneyimi sunuyor.
Bu yıl 36'ncısı düzenlenen Kristal Elma Ödülleri, 115 Kristal Elma sahibini bir araya getirdi.
Hepsiburada, Patili Dostlara Destek kampanyasıyla dayanışmayı büyütmeye davet ediyor.
İnteraktif Reklamcılık Derneği IAB, yılın son çeyreğine girerken, "IAB Connect: Yükselen Trendler" etkinliğinde reklam ve pazarlama iletişimi sektörünü bir araya getirdi. IAB Yönetim Kurulu Üyesi Ayşen Akalın ile yeni teknolojiler ve yükselen trendler doğrultusunda pazarlamanın geleceğini konuştuk.
APAV (Portekiz Şiddet Mağdurları Destek Derneği), aile içi şiddetin gizli kalmış yanlarını vurgulayan kampanyasını hem çevrimiçi hem de çevrimdışı platformlarda hayata geçiriyor.
Campaign Asia’nın yaptığı son araştırma, reklamcılık sektörünün evrim geçirdiğini ve ajansların yeni kuşaklar için inisiyatif aldığını ortaya koyuyor.
Karnaval Medya Grubu, “Canlı Kal” mottosuyla dijital ses dünyasında radyo dinleme deneyimini daha canlı, interaktif ve sosyal hale getirmeyi amaçlıyor.
Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından gerçekleştirilen Baykuş Ödülleri Töreni'nde ödüller, 12. kez sahipleriyle buluştu.