Eksun Gıda Grubu başkanı ve CEO’su belli oldu.
Öğretmenlerin sürdürülebilirlik için buluştuğu Doğa Dostu Öğretmen Atölyesi’nde su, enerji ve gıda israfına karşı farkındalık artırıldı.
Beslenme Uzmanı, Aktivist Dilara Koçak: "2025 yılı için öngörülen beslenme ve gıda değişimleri hakkında çok fazla tahmin var ancak ben her yıl olduğu gibi bu yıl da kendi tecrübeme dayanarak olası değişimleri şöyle paylaşmak istiyorum."
Migros, Bilim Temelli Hedefler Girişimi’nden (SBTi) aldığı onayla Türkiye’de bu başarıyı elde eden ilk, dünyada ise 26. gıda perakendecisi olarak iklim değişikliğiyle mücadelesini uluslararası düzeyde tescilledi.
Uzak Doğu restoran zinciri SushiCo, Jetro işbirliği ile düzenlenen özel davete ev sahipliği yaptı. SushiCo’nun konsept restoranı ZEN’de gerçekleşen davet ile Japonya merkezli 6 gıda firmasının tanıtımı gerçekleşti.
Yapay zeka teknolojileri ile her geçen gün gelişen programatik satın alma yöntemine yapılan yatırım 40 milyar liranın üzerine çıktı.
Papara Holding, yatırım teknolojileri şirketi Finfree’yi bünyesine kattı.
Türkiye’de Tahmini Medya ve Reklam Yatırımları Raporu'na göre, 2024’ün ilk yarısında medya ve reklam yatırımları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 148,6 oranında artarak 111,78 milyar TL’ye ulaştı.
48 ülkede faaliyet gösteren ve doğal bazlı içeriklerin, yüksek teknoloji ile harmanlandığı fiziksel ve zihinsel bütünlük alanında gıda takviyeleri geliştiren ve üreten Amare, Türkiye’de yeni pazarlama çalışmaları aracılığıyla zihinsel ve fiziksel bütünlük ürünleri ile tanışma fırsatı sunuyor.
Duru Gıda, yeni reklam filmiyle "Haftada en az dört Duru Gıda" diyor.
Alman yazılım şirketi Personio'nun araştırmasına göre, Z Kuşağı, ofise gitmenin zamanlarının ve paralarının boşa harcanması anlamına geldiğini düşünüyor.
Savola Professional'ın yaratıcı ajansı belli oldu.
İngiltere merkezli araştırma şirketi Ofcom'un verilerine göre, kuşaklar arasında haber kaynakları tercihleri değişim gösteriyor.
QMindLab, işletmelere maliyet avantajı sağlayan ve veriye dayalı karar alma süreçlerini hızlandıran yapay zekâ destekli araçlar sunuyor.
Feast Pazarlama Müdürü Tuğçe Işıksoy ile dondurulmuş gıda pazarındaki yeni trendleri ve Feast'ın gelecek dönem pazarlama stratejilerini konuştuk.
Kerevitaş CMO'su Gülizar Öcal Doğan ile dondurulmuş gıda pazarındaki yeni trendleri ve Kerevitaş'ın gelecek dönem pazarlama stratejilerini konuştuk.
Pınar Et Genel Müdürü Hüseyin Demir ile dondurulmuş gıda pazarındaki yeni trendleri ve Pınar'ın gelecek dönem pazarlama stratejilerini konuştuk.
Virgin Australia'ya deneme amaçlı işe alınan Down sendromlu Alle Sayers, gösterdiği üstün performansın ardından kalıcı olarak işe başladı.
Duru Pratik Ailesi’nin geçen yıl dijitalde yayınlanan aşure konulu reklam filmi, bu yıl televizyona taşınıyor.
FOMA Ödülleri (Food Marketing Awards), bu yıl ilk kez gıda pazarlaması alanında yapılan çalışmaları ödüllendirecek
Türkiye, 2023 yılı verilerine göre Avrupa ülkeleri arasında dijital reklam yatırımları en fazla büyüyen ülke oldu.