Z kuşağı 40 saatlik çalışma düzenine uyum sağlamıyor ancak kaç saat çalışmaları gerektiğini de bilmiyor.
Papara, gençlerin hayatında ve toplumda karşılaştığı sorunlara çözüm üretmek üzere gençlerle birlikte harekete geçerek yepyeni bir oluşuma imza atarak Papara Gençlik Departmanı’nı kurdu.
Golin İstanbul Ajans Başkanı Kaan Berkan: “Başarıya giden yolda cesaretle yol almanın önemli olduğunu düşünüyorum çünkü daha önce yapılmamış, riskli, farklı ve büyük fikirleri hayata geçirmek için cesur olmalısınız. Sıradanlık bana göre değil hayatımda averaj yerine uğraşacağım ama başardığımda tadını çıkaracağım şeylerin peşine düştüm hep.”
TCR Avrupa Dayanıklılık Şampiyonası'nda ilk Türk kadın pilot olarak yarışan ve Avrupa Şampiyonu olan Seda Kaçan bu yıl Meetup Istanbul sahnesinde... Seda Kaçan ile motor sporlarına olan ilgisini ve kariyer hedeflerini konuştuk.
2002 yılında çocuk yıldız olarak kariyerine başlayan Selena Gomez, kısa süre önce milyarderler kulübüne katıldı. Peki, bu büyük başarının sırrı nedir?
Hepsiburada, Türkiye’nin en çok tavsiye edilen e-ticaret markası olmanın yanı sıra, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak Net Promoter Score araştırmalarında liderliğini koruyor. Bu başarının ardındaki stratejiyi, Hepsiburada Pazarlama Grup Direktörü Görkem Dereli ile konuştuk.
ikas'ın spora olan desteğini ve geleceğe dair hedeflerini ikas Pazarlama Müdürü Çağrı Menteş ile konuştuk.
BtcTurk'ün spora olan desteğini ve geleceğe dair hedeflerini BtcTurk Pazarlama Direktörü Eda Elif Özbek ile konuştuk.
Akakçe, kullanıcılarına çeşitli online mağazalar ve perakendeciler arasında fiyat karşılaştırması yapma imkânı sunuyor.
Motivasyon düşüklüğüyle itham edilen Z kuşağı iş hayatında neden mutlu değil?
Suit Your Job Kurucusu, LinkedIn Profesyoneli Aysu Bilgin’in, “İş Dünyasında Dijital Networking Çağı: LinkedIn” isimli ilk kitabı raflardaki yerini aldı.
GoodWorks İletişim Ajans Başkanı Ergun Gümrah ile 2023 yılını, 2024 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
“Hayatın her anında kendime yatırım yapmaya çalışıyorum. Hem işte hem sosyal çevremde hem de aile içinde çok yönlü olmanın, sürekli öğrenmenin ve deneyimlemenin önemini hiçbir zaman unutmuyorum.” diyen Egepen Genel Müdür Yardımcısı Tamer Özen’in hayatında mesai dışı aktiviteler büyük bir yer tutuyor.
Beslenme Uzmanı, Aktivist Dilara Koçak Pazarlamasyon okuyucuları için yazdı: "Vitamin ve mineralleri içeren yeterli ve dengeli bir diyet, düzenli bir uyku ve egzersiz, düşük stres gibi sağlıklı yaşam tarzı faktörlerinin tümü vücudu enfeksiyon ve hastalıklarla savaşmak için en uygun şekilde hazırlıyor."
Arama Motoru Optimizasyonu, markalar için stratejik bir hale geldi. Dijital dünyada görünürlüklerini artırmak ve müşteri kitlesini büyütmek isteyen markalar, SEO’ya ağırlık veriyor. Çünkü dijital pazarlama profesyonellerinin yüzde 60’ı SEO aramalarının potansiyel satış kaynaklarının ilk sırasında yer aldığına dikkat çekiyor ve internette arama yapan kullanıcıların yüzde 99.4’ü birinci sayfadaki arama sonuçlarına tıklıyor.
Sektörün değerli isimlerine bugünkü başarılarının kilometre taşlarını sorduğumuz serimizin yeni konuğu SAP Amaç ve Sürdürülebilirlik Pazarlaması Global Direktörü ve Yazar Erdem Aksakal...
LC Waikiki, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların iş hayatında yaşadığı fırsat eşitsizliklerine dikkat çekmek amacıyla, "Eşitsizlik Koleksiyonu"nu hazırladı.
Öğrenmeye, sahada olmaya, tüketiciyle her gün buluşmaya gayret etmek gerek diyen Reckitt Benckiser Hijyen Pazarlama Direktörü Tarık Bayar, kariyer yolculuğundaki kilometre taşlarını ve tecrübelerini tüm samimiyetiyle paylaştı.
Pandemi sonrası iş hayatının yeni döneminde çalışanlar fiziksel ofislere dönüş konusunda, işverenlerinin kendi güvenliklerini ve esenliklerini önemsediğinden emin olmak isterken, işverenler ise çalışa[...]