Pluxee, dijitalleşme ve teknolojiyi merkezine alarak çalışan deneyimi dünyasını dönüştürmeye devam ediyor. Yeni marka kimliği ve uçtan uca dijital platform yapısıyla; yemek, hediye, ödül ve ulaşım gibi farklı alanlarda sunduğu çözümleri genişleten marka, 2025 ve sonrasında içgörü ve veri bazlı yaklaşımla iş dünyasının nabzını tutarak sektörde liderliğini korumayı hedefliyor.
Pluxee’nin kurumsal dijital hediye çözümü ‘Pluxee Hediye’, çalışanlarına yeni yıl hediyesi vermek isteyen şirketlere özel hazırladığı paketler ile hem operasyonel kolaylık hem de maliyet avantajı sağlıyor.
Pluxee Türkiye CMO’su Sinem Hekimoğlu ile dijitalleşen iş dünyasında Pluxee’nin gelecek stratejilerini, çalışan bağlılığını artırma yaklaşımlarını ve markanın hızlı dönüşüm sürecini konuştuk.
LC Waikiki, Hatay Sörf Merkezi'ne verdiği desteği ve bu projeyle bölgedeki gençlere nasıl katkı sağladıklarını, LC Waikiki Müşteri İçgörüleri ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinem Akgül Yılmaz ile konuştuk. Yılmaz, “Hatay Sörf Merkezi projesinin sürdürülebilirliğini, onu tek seferlik bir girişimden çok, uzun vadeli bir sosyal dönüşüm aracı haline getirerek sağlamayı amaçlıyoruz.” diyor.
Sephora Türkiye’nin yeni genel müdürü belli oldu.
İlk reklam filmini yayınlayan HADİ’nin marka yüzü Sinem Kobal oldu.
Dünya, hızla değişen bir çağa tanıklık ediyor. Next Level olarak nitelendirebileceğimiz bu yeni aşamada, teknolojik ilerleme ile birlikte gelen sorumlulukları da göz önünde bulundurmamız gerektiği aşikâr. LC Waikiki Müşteri İçgörüleri ve Pazarlama İletişimi Genel Müdür Yardımcısı Sinem Yılmaz’a, kendi perspektifinden Next Level’ı ve gelecek hedeflerini sorduk.
Mavi, milyar dolarlık şirket olma yolunda yeni büyüme stratejisini açıkladı.
Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, artık tüm dünyadaki faaliyetlerine Pluxee olarak devam edecek. Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinem Hekimoğlu ile bu değişimin arkasında yatan stratejiyi ve Pluxee’nin çalışan deneyimini nasıl dönüştüreceğini konuştuk.
LC Waikiki’nin Pazarlama, İletişim ve Müşteri İçgörülerinden Sorumlu yeni genel müdür yardımcısı belli oldu.
ebebek Grup CEO'su Halil Erdoğmuş, ebebek'in halka arz sonrasını, 2023 yılı 3. çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını ve yılın son çeyreğini değerlendirdi.
Meetup Istanbul 2023'ün konuşmacıları belli olmaya devam ediyor.
AXA Sigorta, Koç Healthcare iş birliğiyle Türkiye’de bir ilk olan “Dijital Sağlık Sigortası”nı hayata geçirdi.
Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri'nin CMO'su belli oldu.
Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Direktörü Seher Poyrazoğlu Yavuz, Shell'in Avrupa, Afrika ve Türkiye’den sorumlu Yakıt Tedarik Zinciri Genel Müdürü oldu.
Migros Ticaret A.Ş. Müşteri Deneyim Stratejileri ve Pazarlama İletişimi Direktörü Sinem Serdar Orpak ile Tech Brands Turkey'de "Türkiye'nin En Teknolojik Zincir Marketi" seçilen Migros'un başarısını konuştuk.
Migros’un Müşteri Deneyim Stratejileri ve Pazarlama İletişimi Direktörlüğü görevini üstlenecek olan isim belli oldu.
2022 yılını geride bırakırken ebebek CEO’su Halil Erdoğmuş ile markanın 2030 yılında 6 kıtada hizmet veren bir evren perakendecisi olma hedefini konuştuk.
ebebek'in yeni genel müdürü ve CEO'su belli oldu.
The Hammers Awards 2022'de Channel & Special Hammers kategorisine jürilik yapacak kadro belirlendi.
Perrigo Türkiye'nin yeni genel müdürü belli oldu.