Hepsiburada, kadın girişimciliğini ve kadınların dijitalleşmeyle güçlendirilmesi hakkındaki çalışmalarını Birleşmiş Milletler 69. Kadının Statüsü Komisyonu (CSW69) kapsamında düzenlenen etkinliklerde anlattı.
İş Bankası’nın ev sahipliğinde üçüncü kez düzenlenen “Daha Eşitlikçi Bir Dünya” etkinliğinde iş, girişimcilik ve spor dünyasının önde gelen kadın temsilcileri ilham veren deneyimlerini paylaştı.
Hyundai Motor Türkiye, kadın sürücüleri trafiğe çıkmaya cesaretlendirmek için “Trafikte Daha Çok Kadın” projesini hayata geçirdi.
Philips Türkiye, Kadınlar Günü’nü Philips Lumea sponsorluğuyla kadın kürekçimiz Elis Özbay’ın yer aldığı kampanya filmiyle kutluyor.
Profilo ve Habitat Derneği “Kadın İşi Girişim” projesiyle girişimci kadınları destekliyor.
Dove’un Body Confident Sport programı, genç kadın sporculara özgüven aşılamayı ve sporda kalmalarını sağlamayı hedefliyor.
Wilo Türkiye, kadın mühendislik öğrencilerinin mesleki ve kişisel gelişimini desteklemek amacıyla başlattığı “Wilo ile Geleceğe Köprü” programını tamamlayarak ilk mezunlarını genel müdürlük binasında ağırladı.
Migros Sanal Market’in yapay zekâ destekli platformu MAYA, datadan aldığı güçle alışverişi hiper kişiselleştirilmiş bir deneyime dönüştürüyor.
Orzaks İlaç, kadınlarda demir eksikliğiyle mücadelede farkındalık yaratmayı amaçlayan "Gücünü Demirden Alan Kadınlar" projesini başlattı.
Teedo Online Eğitim Platformu, ‘Kariyer Odaklı Online Eğitim Araştırması’nın sonuçlarını açıkladı. Araştırma, çalışanların esnek çalışma özgürlüğünü, daha kıdemli pozisyonlara tercih ettiklerini ortaya koyuyor. Bu sonuç, iş-yaşam dengesini korumaya yardımcı olan esnek çalışmanın iş dünyasında kalıcı olacağına işaret ediyor.
URBAN Care markasının 10. yılı kapsamında 45 dansçı, Avrupa’nın prestijli okullarında eğitim alma fırsatı buldu.
Eren Perakende markalarından Lacoste’un kadın gücünü, enerjisini ve zarafetini kutladığı “New Women Silhouette” koleksiyonu, Kız Kulesi’nde tanıtıldı.
Beyaz yakalıların en çok almak istedikleri eğitimler arasında %24 ile ‘Liderlik Eğitimi’ ilk sırada yer alıyor. Teedo Online Eğitim Platformu'nun Kariyer Odaklı Online Eğitim Araştırması, beyaz yakalıların kendilerini hangi alanlarda geliştirmek istediklerini gözler önüne seriyor.
TCR Avrupa Dayanıklılık Şampiyonası'nda ilk Türk kadın pilot olarak yarışan ve Avrupa Şampiyonu olan Seda Kaçan bu yıl Meetup Istanbul sahnesinde... Seda Kaçan ile motor sporlarına olan ilgisini ve kariyer hedeflerini konuştuk.
Aptamil'in yeni reklam filmi yayında.
Popüler sosyal medya platformu Instagram’a erişim engeli getirilmesi nedeniyle, yaklaşık bir haftadır Instagram’a erişim sağlanamıyor. Peki şimdi ne yapmalı? D-Dat Consultancy Kurucusu Mesut Şefizade, “Instagram’ın yasaklanması gibi büyük bir değişim, dijital pazarlama stratejilerinde köklü değişiklikler yapmayı gerektiriyor.” diyor.
Aktif Bank, sürdürülebilirlik yaklaşımını topluma uzun vadeli değer yaratma çerçevesinde şekillendirmeye devam ediyor. Aktif Bank Müşteri Deneyimi ve İletişim Grup Başkanı Gamze Numanoğlu ile kadınların ekonomideki varlığını güçlendirerek toplumsal cinsiyet eşitliğine katkı sağlayan "Ekonomide aktif kadınlar" projesini konuştuk.
Dijital yaratıcı ajans AnalogFolk, sektördeki kadın yaratıcı liderlerin geri planda kalmasıyla ilgili çarpıcı bir kampanya oluşturdu.
Sektördeki 10. yılını tamamlayan pazarlama iletişimi odaklı iletişim ajansı Sobraz, OMO “İyilik için Kirlenmek Güzeldir” ve Elidor x TOG “Genç Kadın Destek Merkezleri” projeleriyle IPRA Golden World Awards ödülüne layık görüldü.
Odağına sürdürülebilir “iyiliği” alan Boyner Holding, geleceğin kadın liderlerini yetiştirmeye hazırlanıyor.
Bosch Ev Aletleri, yeni reklam filminde A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli ile birlikteliğe imza attı.