Sevgililer Günü yaklaşırken, Londra’nın Covent Garden bölgesi yaratıcı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 7-8 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan Le Florist pop-up etkinliği, ziyaretçilere Sevgililer Günü için farklı ve kişisel bir hediye hazırlama fırsatı sunuyor.
![1000005013.png](../../images/content/1000005013.png)
Etkinlikte katılımcılar, LEGO Botanicals serisinden ilham alarak kendi çiçek saplarını tasarlayabilecek ve kişisel dokunuşlarıyla özel bir hediye oluşturabilecekler. Bununl birlikte alanda, çiçek temalı dekorlar, selfie noktaları ve eğlenceli içerik çekimleri için özel alanlar da bulunuyor.
Ayrıca ziyaretçiler, LEGO Botanical serisinin en yeni setlerini keşfetme şansına sahip olacaklar. Sergilenecek modeller arasında Pretty Pink Çiçek Buketi, Lucky Bamboo, Botanical Çiçek Düzenlemesi ve LEGO LOVE Heykeli gibi setler yer alıyor.