Sabancı Holding'in yeni yönetim kurulu başkanı Hayri Çulhacı oldu.
Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Holding'deki görevinden ayrılacağını duyurdu.
Türkiye'de ilk kez yapay zekâ destekli en yaratıcı ve en etkili projelerin yanı sıra trendleri de yapay zekâ değerlendirmesiyle ödüllendirmeye hazırlanan New Generation Awards'un takvimi belli oldu.
Türkiye'de ilk kez yapay zekâ destekli en yaratıcı ve en etkili projelerin yanı sıra trendleri de yapay zekâ değerlendirmesiyle ödüllendirmeye hazırlanan New Generation Awards'ta erken başvurular başladı.
Ekrem İmamoğlu hakkında gözaltı kararı verilmesinin ardından Türkiye'de sosyal medya platformlarına erişim sorunları yaşanmaya başlandı.
Huawei, açık kulak tasarımına sahip en yeni kablosuz kulaklığı Huawei FreeArc'ı satışa sundu.
Visa verileri, 2024 yılında oyun harcamalarının seyahat, moda, tiyatro ve sinema gibi sektörlerden daha hızlı arttığını gösterdi.
İş Bankası’nın ev sahipliğinde üçüncü kez düzenlenen “Daha Eşitlikçi Bir Dünya” etkinliğinde iş, girişimcilik ve spor dünyasının önde gelen kadın temsilcileri ilham veren deneyimlerini paylaştı.
Pluxee Türkiye'nin yaptığı araştırmaya göre, çalışanların yüzde 36’sı performans değerlendirme ve terfi süreçlerinde cinsiyet eşitliğinin gözetilmediğini düşünüyor. Yüzde 87’si ise çalıştıkları kurumda fırsat eşitliği için yeni uygulamaların hayata geçirilebileceğini belirtiyor.
Hyundai Motor Türkiye, kadın sürücüleri trafiğe çıkmaya cesaretlendirmek için “Trafikte Daha Çok Kadın” projesini hayata geçirdi.
Emaar Türkiye'nin yeni reklam ajansı Glamly oldu.
Philips Türkiye, Kadınlar Günü’nü Philips Lumea sponsorluğuyla kadın kürekçimiz Elis Özbay’ın yer aldığı kampanya filmiyle kutluyor.
Hayat Kimya Türkiye’nin yeni genel müdürü belli oldu.
Nestlé Türkiye’nin yeni reklam filmi yayında.
Honda Civic, kullanıcılarının sevgisini reklam filmine taşıdı.
Brooks, kısa mesafeden maratona her seviyedeki koşucu için tasarlanan ayakkabılarını Türkiye’de satışa sundu.
Reklam ve Pazarlama İletişimi Derneği REPİD, Avrupa Hub’ın Türkiye temsilcisi oldu.
Reklam Kurulu, objektif kriterler olmadan verilen ödüllerin yanıltıcı etkisine dikkat çekerek ödül törenleri için yeni düzenlemeler getireceğini açıkladı.
Levent Kömür, Uludağ İçecek’in yeni CEO’su oldu.
Microsoft Türkiye’nin yeni kurumsal iletişim direktörü belli oldu.
Vodafone Investments CEO’su Serpil Timuray Serpil Timuray, 15 yıllık Vodafone kariyerinin ardından Haziran sonunda görevinden ayrılacağını duyurdu.