Netflix, Anadolu’daki genç yeteneklere fırsat eşitliği sunmak için harekete geçiyor. ‘Türkiye Yetenek Haritası’ girişimiyle Çanakkale, Ankara ve Mardin’de kreatif sektörün geleceğini şekillendirmeye aday gençler yetiştirilecek.
Shell Türkiye, 6 Şubat depremleri sonrasında sivil toplum kuruluşları iş birliğinde bölgede 20 farklı noktada kurduğu destek merkezleri ile çocuklar, gençler ve kadınların yanında yer alıyor. Hatay Aşağı Ekinci 1 Konteyner Kent Shell Öğrenim Birimi, Belen Basketbol Köyü Konteyner Kent Shell Destek Merkezi ve Hatay - İzmir Konteyner Kent Shell Mor Yerleşke’nin açılışı 7 Eylül tarihinde yapıldı.
Markalara; yapay zekâ ile paydaş iletişimi, sürdürülebilirlik iletişimi, afet ve kriz iletişim yönetimi hizmetleri sunan Brandfocus faaliyetlerine başladı.
OMO ve PaylaşBüyüsün işbirliğiyle hayata geçirilen “Paylaşmak Güzeldir” projesi, deprem bölgesinde yaşayan veya Türkiye’nin farklı bölgelerinde deprem gündeminden etkilenen çocukların ihtiyaçlarına odaklanıyor.
Hayat Hijyenik Ped Kategorisi Global Pazarlama Direktörü Esra Gerek Göktepe ile hedef kitlenin zor dönemlerde markalardan neler beklediğini ve ortak bir hedefe en verimli şekilde hizalanmak ve gerçek anlamda toplumsal fayda sağlamak için yaptıkları çalışmaları konuştuk.
Kuantum Araştırma’nın Pazarlamasyon için gerçekleştirdiği, “Tüketicilerin Afet Dönemlerinde Markalardan Beklentileri Araştırması” tüketicilerin zor zamanlarda markalardan beklentilerine ışık tutuyor.
Doğuş Teknoloji, gençlere staj ve istihdam imkânı sağladığı "Geleceğe Giriş" genç yetenek programı kontenjanının yarısını, afet bölgesindeki üniversitelerde öğrenim gören gençlere ayırdı.
Şişecam, İş Bankası Grubu’nun gerçekleştirdiği nakdi destek kapsamında bölgeye 200 Milyon TL bağışta bulundu. Ayni bağışları ile birlikte Şişecam’ın desteği 225 Milyon TL’ye ulaştı.
Sabri Ülker Vakfı, referans kaynaklardan derlediği bilgiler ışığında, yaşanan afet sonucunda çocuklarla sağlıklı iletişim yöntemlerini paylaştı.
Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA), ülkemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası yenilenmiş diri fay haritasını yayımladı.
Türkiye'nin gerçeği olan depremi kabullenmek ve buna göre tedbirler almak, deprem riski taşıyan bölgelerde ikamet eden vatandaşlarımızın dikkate alması gereken bir konu. Peki deprem anında ne yapmalıyız? Deprem sonrasında bizlere yardımcı olabilecek web siteleri neler? Deprem anında ve sonrasında yardımcı olabilecek bazı web sitelerini derledik.
Afet esnasında yaşanan iletişim eksikliğinin önüne geçecek, hayat kurtarıcı öneme sahip mobil uygulamaları sizler için derledik.
TÖDEB (Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği), deprem bölgesindeki depremzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak için "konteyner kent" kurmak üzere bağış kampanyası başlattı.
Samsung Electronics Türkiye, deprem bölgelerine yardımda bulunmak adına 3 milyon dolar bağışta bulunduklarını açıkladı.
Amazon, Google ve Deutsche Telekom, Kahramanmaraş depremine destek olacağını açıklayan şirketler arasında yer aldılar.
Zincir marketler, afet bölgesindeki depremzedelere gıda ve temizlik ürünlerini ücretsiz dağıtacağını duyurdu.
Deprem sonrası hasar tespiti yapmayı, ihtiyaçları belirlemeyi ve sosyal dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlayan Afet Haritası nedir?
Depremzedelerin güncel ihtiyaçlarını takip eden İhtiyaç Haritası, 8 Şubat ihtiyaç listesini yayınladı.
e-Devlet toplanma alanı sorgulama ekranı nasıl kullanılır? Bulunduğunuz konuma en yakın toplanma alanına nasıl ulaşabilirsiniz?
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilkçesinin merkez üssü olarak belirlendiği ve birçok çevre ilin etkilendiği deprem felaketi için, markalar yardım kampanyaları başlattı.
7.7 ve 7.6 büyüklüğünde gerçekleşen depremlerin ardından Google, deprem bölgeleri için Güvenli Bölgeler Haritası’nı yayınladı.