MediaMarkt, 2007 yılında giriş yaptığı Türkiye’de 15’inci yılını kutlamaya hazırlanıyor. Marka, yeni yaşında yeni bir söylemle girirek tüketicilerine hayallerine ulaşmanın “MediaMarkt’la Tam Zamanı” diyor.
Filmin müziğini Ceza seslendirdi
MediaMarkt’ın yeni söylemi için hazırladığı filmin müziğini ise rap sanatçısı Ceza üstlendi. MediaMarkt’ın ürün ve hizmetleriyle her zaman tüketicinin yanında olduğu söylemiyle son bulan film, dijital ve geleneksel tüm mecralarda yayına girdi.
“Tam Zamanı” söylemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan MediaMarktSaturn Perakende Grubu COO’su ve MediaMarkt Türkiye CEO’su Yenal Gökyıldırım “Bugüne kadar odağımıza aldığımız yüksek müşteri memnuniyeti performansı çalışmalarımız ile müşterimizin kendini güvende hissetmesini sağladık, sorularına çözüm ürettik, projelerimizle fark yarattık ve bazen zor olabilen teknoloji alışverişlerinde ve servislerinde onların yanında olduğumuzu her zaman vurguladık. Tüm bunları yaparken ülkemizdeki yatırımlarımıza da devam ettik, büyüdük ama hep daha iyisini hedefledik. Şimdi ise bizi zirveye taşıyan bu çalışmalarımızın ardından yeni bir başlangıç yapmanın, yeni hayaller kurmanın ve müşterilerimizin de hayallerine ulaşmasının ‘MediaMarkt’la Tam Zamanı’ diyoruz” dedi.
Künye
Reklamveren: MediaMarkt Türkiye
Reklamveren Ekibi: Çağanur Atay Uçtu, Banu Yolcu, Tuğba Kurnaz, Hande Ekeroğlu, Yasemin Yankı Catili
Reklam Ajansı: TBWA\Istanbul