Son dönemin en çok ses getiren filmleri, gişe başarılarının çok ötesine geçerek kültürel tartışmaların odak noktası haline geliyor. Peki, bu filmlerden çıkarılabilecek pazarlama dersleri neler?
WhatsApp, 5 Mayıs 2025 itibarıyla Phone 5s, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus gibi eski modellerde kullanılamayacak.
BIC, çakmak taşıyabilen yeni telefon kılıfıyla çakmağınızı her an elinizin altında bulundurmanızı sağlıyor.
Barbie ve Kodak yeni işbirliğiyle fotoğrafçılık dünyasına pembe bir dokunuş yapıyor.
Filli Boya, evini pembe renge boyamak isteyen Sakine Akkul’un hayaline destek oldu.
Nokia Üreticisi HMD, pembe katlanır telefonunu tanıttı.
Barbie Fashionistas serisine eklenen iki yeni ürün, Barbieleri daha fazla çocuğun kahramanı haline getiriyor.
Heinz, Barbie'nin 65. yılı için özel bir sos üretiyor. Barbiecue Sos adı verilen bu sos, Barbie'nin ikonik pembe renginde!
Mattel, yeni tasarladığı seriyle başarılı kadınları onurlandırdı.
Bu yıl 96. kez düzenlenecek olan Oscar ödül töreninin adayları şaşırttı.
Forbes, "Dünyanın En Güçlü Yüz Kadını" sıralamasında Barbie'yi 100. sırada gösterdi.
IMDb, 2023'ün en 'iyi' filmlerini açıkladı. Bu yılın sinema dünyasına damga vuran yapıtlara yakından bakalım.
Eğer demir parmaklıkların arkasına hapsedilmediyseniz, muhtemelen "Barbie" çılgınlığını duymuşsunuzdur. Pazarlama kampanyasının başındaki isim Warner Bros. Küresel Pazarlama Başkanı Josh Goldstine, Barbie'nin başarılı pazarlama kampanyasının sırrını paylaştı.
Oppenheimer, ikinci hafta sonuna daha fazla sayıda seyirci ile buluşarak Barbie'yi geride bıraktı.
Burger King, 21 Temmuz'da vizyona girecek olan Barbie filmi için pembe hamburger hazırladı.
Barbie, Down sendromu konusunda farkındalık kazandırmak için ilk Down sendromlu bebek koleksiyonunu hazırladı.
Barbie, kapsayıcılık ve çeşitlilik kapsamında ürettiği oyuncak bebeklere trans bir Barbie ekledi.
Barbie'nin yeni koleksiyonunda işitme cihazı takan ve vitiligo hastası olan bebekler bulunuyor.
Popüler oyuncak üretim şirketi Mattel, Kraliçe II. Elizabeth'in İngiliz tahtındaki 70 yıllık şerefine, sınırlı sayıda Kraliçe Elizabeth oyuncak bebeğini piyasaya sürdü.
Samsung, Avustralyalı jean markası olan Dr. Denim ile ortaklığını duyurdu. İki şirket bir çift Galaxy Z Flip3 odaklı jean pantolon oluşturmak için bir araya geldi. Akıllı telefonu taşımak için tek [...]