Yumoş ünlü isimlerle kokunun izinde renkli bir dünya kurdu

Yumoş, yeni ürünü Yumoş Çamaşır Parfümü için hazırladığı “Çamaşırlarımın Yeni Parfüm Ritüeli” kampanyasında Alisa Sezen Sever, Atakan Özkaya, Burcu Özberk, Hazal Türesan ve Serkay Tütüncü’yü renkli bir görsel dünyada buluşturdu.

KitKat, vitesi Formula 1 işbirliği ile yükseltiyor

KitKat, Formula 1 ile olan global işbirliği kapsamında Türkiye'deki tüketiciler için özel bir deneyim alanı açtı.

Getir, 2026'nın çikolata tercihlerini açıkladı

Getir, 7 Temmuz Dünya Çikolata Günü kapsamında 2026 yılının ilk yarısına ait çikolata tüketim verilerini paylaştı.

Ali Taha Koç’a Dünya GSM Birliği’nde stratejik görev

Turkcell Genel Müdürü, Dünya GSM Birliği Teknoloji Grubu Başkanı oldu.

Barilla, Formula 1 özel makarna serisi Gran Ruote'u tanıttı

Barilla, Formula 1 işbirliğiyle geliştirdiği jant tasarımlı özel makarna serisi Gran Ruote'u düzenlediği lansmanla tanıttı.

HDI Sigorta reklam ajansını seçti

HDI Sigorta'nın reklam ajansı belli oldu.

Anadolu Hayat Emeklilik'e Kristal Elma'dan çifte ödül

Anadolu Hayat Emeklilik'in "İyi Gelecek Üyeliği" kampanyası, 38. Kristal Elma Ödülleri'nde Kristal Elma ve Gümüş Ödül kazanarak çifte başarı elde etti.

LEGO, Dünya Kupası coşkusunu Kerem Bürsin’le bir araya getiriyor

LEGO, 2026 FIFA Dünya Kupası işbirliği kapsamında hazırladığı yeni kampanyasını duyurdu.

Sosyal medya kullananların oranı yüzde 71,7'ye yükseldi [Araştırma]

TÜİK'in 2025 Zaman Kullanım Araştırması, son on yılda günlük alışkanlıklardaki dönüşümü ortaya koydu.

Miley Cyrus, Barbie Signature ailesine katıldı

Mattel, Barbie Signature serisinin yeni koleksiyon bebeği için Miley Cyrus ile işbirliği yaptı.

Kariyer