Multinet yemek kartı işverenler için stratejik bir gider yönetimi aracı

Multinet Up CEO’su Ali Emre Sever ile MultiNet’in iş dünyasına sağladığı katkıları konuştuk.

Güvenle büyüyen ebebek 25 yaşında

ebebek Pazarlama Direktörü Itır Erel Ergül, güveni süreklilik, şeffaflık ve doğru yönlendirme üzerinden tanımlıyor: “Tüm temas noktalarını bu yaklaşım doğrultusunda kurguluyoruz.”

Aktif Bank'ta hedefimiz "sürdürülebilir etki" yaratmak

Aktif Bank İletişim ve Müşteri Deneyimi Grup Başkanı Gamze Numanoğlu, “Toplumun ihtiyaç duyduğu alanlarda etki yaratmak artık işimizin ayrılmaz bir parçası” diyor.

Beril Alakoç: Kapsayıcılıkla büyüyen gelecek pusulamız

Kapsayıcılığı teknoloji, veri ve insan odağının kesişiminde bir tasarım felsefesi olarak konumlandıran Akbank’ın bütünsel yaklaşımını, Akbank Marka ve İletişim Başkanı Beril Alakoç ile konuştuk.

ETİ, dayanışma kültürünü geleceğe taşımaya devam ediyor

ETİ’nin geçmişten gelen mirasını sadece nostaljik bir anlatı olarak değil, toplumsal fayda ve sorumlulukla beslenen bir duruş olarak konumlandıran bu stratejik dönüşümünü ve gelecek vizyonunun detaylarını ETİ Global CEO’su Ercan Öz ile konuştuk.

Kızılay yeni ajansını seçti

Türk Kızılay'ın yeni ajansı belli oldu.

Sovital’in marka yüzü Burcu Esmersoy

Sovital, 2026 kampanya dönemini Burcu Esmersoy’un yer aldığı yeni reklam filmiyle başlattı.

adidas’tan Türkiye'ye çağrı: "Sen Oyna"

adidas, Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliğiyle gençlerin üzerindeki performans baskısını azaltmayı hedefleyen "Sen Oyna" kampanyasını duyurdu.

Under Armour’ın yeni marka yüzü Kerem Bürsin

Under Armour, Türkiye’deki onuncu yılında Kerem Bürsin ile işbirliği yaptı.

Bioderma yeni ajansını seçti

Bioderma'nın yeni iletişim ajansı belli oldu.

Kariyer