2019 Chevy Silverado Reklamı, Amazon Kutularının Üzerinde Yer Alacak

  • General Motors, 2019 model Chevrolet Silverado'nun reklamının Amazon'un teslimat kutularının üzerinde yer alması için Amazon ile ortaklık yaptı.
  • 2019 Chevy Silverado reklamı tamı tamına 7,1 milyon adet Amazon teslimat kutusunun üzerinde yer alacak.
  • General Motors bu reklam kampanyası için Amazon ile ortaklık yapmadan önce, insanların ilk reklam konseptlerine olan tepkilerini ölçmek için nöropazarlamadan faydalandı ve 500 kamyonet sahibine ve potansiyel kamyonet alıcısının yer aldığı bir deney gerçekleştirdi.
  • İlgili Yazı: Amazon, Alexa'yı Reklam Mecrası Olarak Kullanmak İstiyor

Otomotiv şirketlerinin, yeni otomobillerini tanıtmak için televizyonlarda reklam filmleri, otomotiv dergilerinde basılı reklamlar ve reklam panolarında açık hava reklamları yayımlamarına alışığız. Ancak ABD'li otomobil üreticisi General Motors, 2019 Chevrolet (Chevy) Silverado kamyonetinin tanıtımını yapmak için alışılmadık bir reklam kanalına yatırım yaptı.

General Motors, 2019 model Chevrolet Silverado'nun reklamının Amazon'un teslimat kutularının üzerinde yer alması için Amazon ile ortaklık yaptı. Ve GM Authority isimli internet sitesinin paylaştığı bilgiye göre, 2019 Chevy Silverado reklamı tamı tamına 7,1 milyon adet Amazon teslimat kutusunun üzerinde yer alacak. Bu kutuların üzerinde 2019 model Chevrolet Silverado görsellerinin yanı sıra, "Gelmiş Geçmiş En Güçlü, En Gelişmiş Silverado" ve "Tamamen Yeni Chevy Silverado'nun Tanıtımı" gibi yazılar yer alacak.

https://pazarlamasyon.com/amazon-2018i-rekorla-bitirdi/

Wards Auto isimli internet sitesinin paylaştığı bilgiye göre de, General Motors bu reklam kampanyası için Amazon ile ortaklık yapmadan önce, insanların ilk reklam konseptlerine olan tepkilerini ölçmek için nöropazarlamadan faydalandı ve 500 kamyonet sahibine ve potansiyel kamyonet alıcısının yer aldığı bir deney gerçekleştirdi.

Teslimat kutularının üzerine reklam yerleştirme olayı, General Motors'un belirttiğine göre, otomotiv sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyor. Bunun haricinde de bunun daha önce en azından bu kadar büyük ölçekte kullanılan bir reklam kanalı olmadığını söyleyebiliriz. Amazon'un geniş müşteri portföyü ve reklam fikrinin yaratıcılığını göz önüne aldığımızda, bu oldukça yerinde bir reklam stratejisi gibi görünüyor. İlerleyen dönemde Amazon'un, teslimat kutularının üzerine yerleştirilen reklamlar için başka markalarla iş birliği yapacağına sanırım şimdiden kesin gözüyle bakabiliriz.

Bununla birlikte Amazon müşterilerinin, önümüzdeki haftalarda 2019 Chevrolet Silverado’nun Amazon’un ana sayfasında boy gösterdiğini de görebileceklerini belirtelim.

Kariyer
Sosyal Medyayı Kadınlar mı, Erkekler mi Daha Etkin Kullanıyor?

Geçtiğimiz günlerde onuncu yılını tamamlayan Facebook’un  bugün 1,23 milyar aylık aktif kullanıcısı mevcut. Dünya çapında 37 ofis ve 6 binden fazla da [...]

Bunlar İlginizi Çekebilir