2018 Ocak Ayının En Yaratıcı Tasarımları

Ticwatch Android Wear Smartwatches

Ticwatch Android Wear Smartwatches, Good Design Award ve IF Tasarım Ödülü'nü kazandı. Hareketli yaşam tarzı olan kişiler için tasarlanmış bu akıllı saat oldukça dayanıklı, hafif ve günlük kullanıma çok uygun. 

Saatinizi her Daim telefon olarak kullanabilir, mesajlaşabilir ve müzik dinleyebilirsiniz. Asla su geçirmeyen özelliği günlük kullanım için çok büyük bir avantaj sağlar. Tüm bu özelliklerinin yanında sade ve spor tasarımıyla da dikkat çekiyor.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=OMdooitsvtA

Günün Saatine Göre Renk Değiştiren Duvar Saati

Bu saatler günün hangi yarısında olduğunuza göre renk değiştiriyor. Eğer gece ise siyah gündüz ise beyaz olan duvar saati sayesinde a.m p.m kavramını analog saat ile de korumuş oluyorsunuz.

Duvarınızda tıpkı sıradan bir saat gibi dursa da saatler gün ışığı ile çalışıyor. Bu sayede havanın karanlık olup olmadığını anlıyor ve ona göre rengi değişebiliyor.

Yürüme Lastiği

Kabul edelim ki hepimiz bir gün yaşlanacağız. Yürümemizi kolaylaştıracak yardımcı aletler olmasını hepimiz isteriz. Bunun için zaten baston kullanılıyor diyeceksiniz, işte bu yürüme lastiği de ilhamını bastondan alıyor fakat biraz daha pratik.

Standart bisiklet tekerlekleri ile aynı çapa sahip ve yürürken koltuk altınıza sabitlemek için çok uygun. Ayrıca basınca duyarlı fren sistemi ile de çok güvenilir.  Ayakta durmak için destek olarak kullanılabilir veya yürürken yürümenizi kolaylaştırabilir.

Çalışma Masasına Dönüşebilen Raf

Gördüğünüz gibi bu rafı aynı zamanda çalışma masası olarak kullanabiliyorsunuz. Yer sıkıntısı yaşıyorsanız veya sürekli bir çalışma masasına ihtiyacınız yoksa sizin için muhteşem bir çözüm olabilir.

Sade tasarımı ile de büyüleyen bu rafın kullanımı da çok kolay. Herhangi bir duvara monte edilmesi ve açılıp kapanması oldukça kolay. Üzerindeki nesnelerin yerlerini değiştirmeden hem bir masa hem de bir raf olarak kullanabilirsiniz. Siz ne dersiniz çok kullanışlı değil mi?

Harika Görünen Harika Kokular

Fotoğrafta gördüğünüz bu küçük şişeler göz doyuran bir ev süsü gibi gözüküyor olabilir ancak bunlar güzel koku tüpleri.

Bu akıllı tüpleri bir akıllı telefon uygulamasıyla kontrol edebilir, hangi kokunun ne zaman yayılmasını istediğinizi seçebilirsiniz. Koku listesi ise oldukça kapsamlı ve geleneksellikten uzak. Sandal ağacından Vanilya'ya, hatta tereyağlı tosta kadar koku skalası geniş. Uygulama, tercihlerinizi öğrenir, günün anına ve ruh halinize uygun kokular dağıtmaya başlar.

Rmour

Apple, tasarıma ve şıklığa çok önem verdiği için ürünlerine uygun aksesuar bulmak da hiç kolay değil kabul ediyoruz ancak imkansız da değil.

Rmour, telefonunuza estetik güzellik katan, kazara düşmelerden korunmasını sağlamak için bir yöntem bulmuş. Rmour'un takım parçaları telefonunuzun köşelerine yapışır ve her yönden etkisini absorbe eder. Çok yönlü korumayı sağlayacak şekilde tasarlanan Rmour, kameranın etrafında halka oluşturan bir varyasyona sahiptir; böylece telefonunuz düştüğünde zemine veya herhangi bir düz yüzeye hiçbir zaman temas etmez.

Kaynak: http://www.yankodesign.com

Kariyer
Sosyal Medyayı Kadınlar mı, Erkekler mi Daha Etkin Kullanıyor?

Geçtiğimiz günlerde onuncu yılını tamamlayan Facebook’un  bugün 1,23 milyar aylık aktif kullanıcısı mevcut. Dünya çapında 37 ofis ve 6 binden fazla da [...]

Bunlar İlginizi Çekebilir