İzlanda, Sizi Çığlık Atarak Kendinizi Vahşi Doğaya Bırakmaya Davet Ediyor

M&C Saatchi ajansı, İzlanda'yı tanıtmak için çığlık terapisinden ilham alan bir kampanya başlattı. Kampanya sayesinde İzlanda'nın geniş vahşi doğasına çığlık atarak, çığlığınızın bir hoparlör üzerinden çalmasını sağlayabilir ve evde kalmaktan sıkıldığımız bugünlerde biraz olsun rahatlayabilirsiniz.

İzlanda Turizm Kurulu, bu ilginç kampanya ile insanları çığlıklarını kaydetmeye davet eden bir web sitesi oluşturmak için M&C Saatchi UK pazarlama ajansı ile işbirliği yaptı. Kaydedilen çığlıklar daha sonra İzlanda'nın merkezden uzak bir bölümünde kurulmuş bir hoparlörden çalıyor.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=50&v=7iWeMPEEuk0&feature=emb_logo

Kampanya videosu, her biri kapalı kapılar ardında çok uzun süre sıkışıp kaldıktan sonra büyük bir çığlık atan sinirli insanları gösteriyor. Kampanyada “Bu yıl çok şey yaşadınız ve hayal kırıklıklarını gidermek için mükemmel bir yere ihtiyacınız var gibi görünüyor. Büyük, geniş ve el değmemiş bir yere. Görünüşe göre İzlanda'ya ihtiyacın var." sözleri yer alıyor. Reklam, insanları ülkeyi fiziksel olarak ziyaret etmeye davet etse de, hala kilitli olanlar LooksLikeYouNeedIceland.com adresine gidip kendi çığlıklarını yükleyerek eğlenceye katılabiliyor.

Kariyer
Sosyal Medyayı Kadınlar mı, Erkekler mi Daha Etkin Kullanıyor?

Geçtiğimiz günlerde onuncu yılını tamamlayan Facebook’un  bugün 1,23 milyar aylık aktif kullanıcısı mevcut. Dünya çapında 37 ofis ve 6 binden fazla da [...]

Bunlar İlginizi Çekebilir