5000+ Ürün Çeşitliliği ile On-Net, Promosyon Ürün ve Pazarlamayı Odağına Alıyor

Markaların pazarlama faaliyetlerine ve tanıtımlarına destek olmak, müşteri bağlılıklarını arttırmak, şirketlerine değer katmak, onlara ek gelir kazandırmak ve tasarruf ettirmek için 1999 yılından beri şirketlerin çözüm ortağı olan On-Net, hem promosyon ürünlerde hem perakende ürünlerde uzmanlığını gösteriyor. Tüm dünyadan tedarik ettiği binlerce stoklu ürün çeşidini iş dünyasına toptan olarak sunan ve bunu sadece Türkiye’de değil globalde de yapan On-Net Worldwide, tüm ürünlerin stoklarını; İstanbul, Dubai ve Hollanda’daki lojistik merkezlerinde tutuyor.

Şirketlerin talep ettiği promosyon ürün ve kurumsal hediye ihtiyacının neredeyse tamamına cevap verebilecek kadar geniş bir yelpazeye sahip olan On-Net, 5000’i aşkın ürün çeşitliliğine sahip. Bu açıdan markalara oldukça zengin bir ürün skalası sunan şirket aynı zamanda, bu algı değeri yüksek, kaliteli ve avantajlı ürünlerle firmalara özel “merchandising shop” açılmasına da olanak tanıyor. A’dan Z’ye her detayı şirketlerin yerine düşünen ve onların hayatını kolaylaştıran On-Net, bünyesindeki baskı, paketleme, kargo birimleri, güçlü stokları, hızlı ve güvenilir sevkiyat süreci, yazılım firması ve ERP alt yapısı ile faaliyetlerini yürütüyor.

On-Net Worldwide’ın şirketlere destek verdiği noktaları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Kurumlara özel, logo basımına uygun stoklu ürünler sağlamak,
  • Promosyon ürün ya da kurumsal hediye için JBL, Balmain, Ttec, Jabra, Anker, Cellularline gibi markalı ürünler tedarik etmek,
  • Zamandan ve maliyetten tasarruf sunan özel promosyon portallar açmak,
  • Firmalara özel merchandising shop kurmak,
  • Algı değeri yüksek lisanlı ürünler üretmek.

Gerçekleştirdiği bu gibi projelerle On-Net; markaları geniş kitlelere tanıtmayı, marka kimliğini kaliteli ürünlerle arttırmayı, müşteri, bayi ve firma çalışanlarını motive etmeyi, markanıza değer katmayı, mevcut müşterileri korumayı, satışları arttırmayı amaçlıyor.

Markalı Promosyon Ürünlerin & Kurumsal Hediyelerin Sunduğu Avantajlar

Yıllardan beri devam eden güçlü iş ortaklıklarıyla yerli ve yabancı birçok önemli marka ile birlikte çalışan On-Net, müşterilerden gelen talepler doğrultusunda şirket logolarının markalı ürünlerle bir araya gelmesine zemin hazırlıyor. Bu işbirlikleri sayesinde kalite üst noktaya taşındığından, marka bilinirliliğinin güçlenmesine destek olunuyor. Çanta, hoparlör, kalem, kablosuz şarj cihazı, kulaklık, hoparlör, fotoğraf makinesi, bilgisayar aksesuarları başta gelmek üzere birbirinden farklı alanlardaki markalı ürünlere sahip olan On-Net, promosyon ürün konusunda zengin bir ürün seçkisi sunuyor. Markalı promosyon ürünlerin sunduğu başlıca avantajlar:

  • Markalı ürün tedariği firmalara değer katarak, satış oranlarını güçlendirir,
  • Global alanda seçkin bir markanın ürünlerinin şirket logosu ile bir araya getirilmesine fırsat tanır,
  • Hedef kitlenin gözünde pozitif bir etki oluşturur, memnuniyeti arttırır, marka sadakatini yükseltir.

Merchandise Shop ile Fark Yaratın

Nihai tüketici ve firmanız için en önemlisi, tüketicinin markanızla ilk buluştuğu süreç ve ilk izlenim... Bu nedenle marka ismini taşıyan, özel olarak tasarlanmış bir internet sitesi üzerinden markanızın logolu ürünlerini, son kullanıcılar ile buluşturup, satışa sunarak kârınızı arttırabilir ve önemli bir avantaj elde edebilirsiniz. Zengin ürün gamı içerisinden dilediğiniz ürünlere, markanızın logosunu yüksek kalitede basarak, firmanıza özel, müşterilerin üye numarası ve şifre ile girdiği kapalı devre bir “merchandising shop” açmanızı sağlayan On-Net, farkındalık yaratmanıza yardımcı oluyor.

Stoksuz Promosyon Portal ile Zamandan ve Maliyetten Tasarruf

Bayilerin/acentelerin, markanıza ait özel promosyon ürünleri tek bir noktadan, online olarak satın alma ayrıcalığına kavuşturan stoksuz promosyon portal, şirketlerin hem hızlı ve efektif bir satın alma sürecine geçmelerini hem zamandan tasarruf etmelerini, hem de zengin ürün seçenekleriyle pazarlama faaliyetlerinin kontrolünü sorunsuz şekilde ele alabilmelerini sağlıyor. On-Net Worldwide Products tarafından geliştirilen üretime hazır ürünlerden ihtiyacınıza göre ister 100 adet, ister 1000 adet sipariş verebilir; stok maliyeti olmadan kaliteli ve uzun süre kullanılabilir promosyon ürünlere sahip olabilirsiniz.

On-Net’in sunduğu tüm hizmetlerle ilgili daha detaylı bilgi almak için (0 216) 538 65 00 numaralı telefon üzerinden satış temsilcileri ile görüşebilir ya da [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Sponsorlu İçeriktir*

Kariyer
Sosyal Medyayı Kadınlar mı, Erkekler mi Daha Etkin Kullanıyor?

Geçtiğimiz günlerde onuncu yılını tamamlayan Facebook’un  bugün 1,23 milyar aylık aktif kullanıcısı mevcut. Dünya çapında 37 ofis ve 6 binden fazla da [...]

Bunlar İlginizi Çekebilir